NAŠA PRIČA

Početak uspešnog poslovanja kompanije Devix vezan je za oblast drumskog transporta robe i davnu 1972. godinu. Vremenom, prilagođavajući poslovanje potrebama tržišta, kompanija je proširila spektar delatnosti u okviru kojih posluje, i zahvaljujući stalnim ulaganjima u opremu i tehnologiju postala simbol poslovnosti, kvaliteta i efikasnosti u oblastima u kojima posluje. Savremen vozni park, moderne građevinske mašine i izvođenje radova u oblasti niskogradnje danas predstavljaju glavni stub kompanije Devix, a renome izgrađen u proteklim decenijama zasniva se na bogatoj referenc listi, kvalitetu proizvoda i usluga, kao i poštovanju rokova i ugovornih obaveza prema poslovnim partnerima.

U sastavu naše kompanije od 2002. godine uspešno posluje fabrika za proizvodnju sendvič panela i trapeznih limova. Pomenuta fabrika je u tom trenutku bila jedna od najmodernijih u regionu, sa vrhunskom tehnologijom za proizvodnju sendvič panela sa ispunom od EPS-a. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, proverenom kvalitetu ulaznih sirovina i profesionalnom timu koji stoji iza svakog ugovorenog posla, broj zadovoljnih kupaca iz dana u dan bivao je sve veći, a objekti izgrađeni od naših materijala predstavljaju potvrdu vrhunskog kvaliteta.

Međutim, nismo se zaustavili na tome. Uzimajući u obzir ambiciozne planove i konstantnu želju za napretkom, početkom 2008. godine, na osnovu ispitivanja i zahteva tržišta, odlučili smo da dodatno osavremenimo tehnologiju proizvodnje sendvič panela. Danas je najsavremenija linija, po najnovijoj tehnologiji za proizvodnju sendvič panela, instalirana u našem proizvodnom pogonu u Velikim Crljenima, a sendvič panel ploče sa ispunom od mineralne vune i EPS-a proizvode se po porudžbini za kupce širom Srbije i drugih zemalja.

Krajem 2020. godine, kompanija Devix proširila je svoje poslovanje investiranjem u novi oblik proizvodnje. Pod komercijalnim nazivom „Devix Energy“, započeta je proizvodnja i distribucija ugljenih briketa, koji se koriste kao izvor energije kako u industriji, tako i u domaćinstvu.

Pomenuti briketi se u proizvodnom pogonu u Velikim Crljenima proizvode od sirovog uglja lignita iz Kolubarskog rudnika, sa dodatkom hidratisanog kreča i vezivnog sredstva BIO porekla, a potom se u posebnim presama stvara finalni proizvod, odnosno ugljeni briketi identičnog oblika i težine.

Da bi se uspešno poslovalo i opstalo u uslovima pojačane konkurencije i strogih zahteva savremenog tržišta neophodan je vrhunski profesionalizam, obučenost kadrova i neizmeran trud.

Devix to poseduje.

VREMENSKA LINIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Uvek spremni za nove projekte, izazove i iznalaženje novih rešenja, spremno dočekujemo svako Vaše pitanje, primedbu i sugestiju.

    Očekujemo Vas